Om

Om mig

Jeg er født i Indonesien og kom som adopteret til Danmark, da jeg var knapt 1 år. Jeg er et stort familiemenneske, og hjerterum er en vigtig værdi for mig. Dette har både vist sig i mit privatliv og i min karriere hvor jeg altid har været passioneret for relationer med mennesker og deres behov.  

Siden 2004 har jeg haft mange forskellige kasketter på indenfor det pædagogiske felt på daginstitutionsområdet, inden jeg begav mig ud på rejsen mod det alternative behandlerunivers i 2020. 


Privat er jeg gift og midt i livet med to halvstore, dejlige unger samt en lille hund.

Min rejse ind i det alternative univers

Jeg har i mange år haft en indre nysgerrighed på det alternative univers, og har over tid, og med god effekt, fået flere forskellige alternative behandlinger som fx. kropsterapi, zoneterapi og akupunktur. Særligt to personlige oplevelser har været skelsættende på min rejse til der hvor jeg er i dag.

Den første var i forbindelse med fødslen af vores første barn. Her blev jeg fantastisk godt hjulpet af akupunktur i efterfødslen, hvilket vakte en indre nysgerrighed hos mig. For hvordan kunne to akupunkturnåle i min højre lilletå gøre så stor en forskel? Den rationelle del af mig slog hurtigt effekten af de to nåle hen, men et lille frø af nysgerrighed var blevet sået og kunne nu spire i baghovedet fremefter.

Den anden og meget afgørende oplevelse for mig, var da jeg var sygemeldt fra mit job i to måneder pga. en hjernerystelse i efteråret 2020. Den konstante hovedpine og kvalme tvang mig ud af min comfortzone, og ind i en tilstand, hvor jeg mistede kontrollen over min hverdag, med mine rutiner og tryghed. Det tvang mig til at mærke efter i mit indre, og opleve ubehaget ved mangel på kontrol, som min rationelle side dog i lang tid kæmpede hårdt for at holde fast i. Jeg lærte dog at give slip, for at give bedre plads til min heling, og det satte en perlerække af følelser, tanker og processer i gang hos mig, for processen havde nemlig også ført til at jeg fik svært ved at genkende mig selv.

Det kaldte på et stort behov hos mig, for at revurdere mig selv og jeg blev nysgerrig på, om, ud over fysioterapi, også kropsterapi kunne gavne mig – i bestræbelserne på at genfinde en balance mellem min krop og sind.

Og det var hér, i søgen efter min “tabte” identitet, efter mig selv, at min interesse for det alternative for alvor begyndte at vokse.

For gennem kropsterapi oplevede jeg tydeligt, at jeg fik frigivet energier som hjalp til med min restitution, både i det mentale, men også i det fysiske. Jeg kunne mærke en taknemmelighed og lettelse både i min krop og i mit sind, og mit nervesystem slappede så meget af, at jeg begyndte at mærke min heling indefra, og en ny tilstand.

Krop og sind hænger sammen

Det var dermed ganske tydeligt for mig, at kombinationen af disse behandlinger, hvor både den videnskabelige og den alternative behandling bringes i spil, var ganske afgørende for en fyldestgørende og effektiv heling, så jeg kunne komme tilbage på arbejde igen efter mit traume.

I tiden kort efter voksede motivationen hos mig, for at lære kropsterapi endnu bedre at kende og ideen om selv at uddanne mig for at give videre til andre foldede sig for alvor ud. Derfor tog jeg springet samme år og uddannede mig som Totum kropsterapeut.

Jeg har gjort mig mange personlige erfaringer i det alternative univers, og jeg både tror på og er dybt fascineret af det, men er jeg også en kropsterapeut der tror på videnskaben. Balance i tilgangene er det, der gør at jeg kan give dig den bedst personlige behandling. Velkommen i mit univers, hvor DU er i fokus.