Behandlinger

Kropsterapi

Kropsterapi er en alternativ holistisk behandlingsform som tager udgangspunkt i at krop og psyke hænger sammen, som en helhed. Kroppen husker, og opbevarer, ubehandlede skader, traumer, tilstande, og din krop kan reagere med eksempelvis migræne, spændinger, tankemylder, uro, stress. Ubalance. Har du det dårligt psykisk, kan det sætte sig i kroppen som fysisk smerte i form af uro og spændinger. Har du fysisk smerte, kan det påvirke din psykiske tilstand, dine følelser, sindsstemning og tanker.

Behandlingen foregår med en kombination af teknikker som akupressur, zoneterapi, let ledfrigørelse, pulserende massage, åndedrætsteknikker og samtale.

  • Skabe balance mellem krop og sind
  • Løsne op for blokeringer og spændinger
  • Give ro og mentalt overskud
  • Give kroppen energi til at hele selv
  • Bl.a. fhjælpe stress, hovedpine, migræne, muskelspændinger, tankemylder
  • Hjælpe din krop til at restituere og hele af sig selv.

En behandling varer en time, og starter med en kort samtale om hvorfor du har søgt kropsterapi og hvad dit/dine behov er. Dernæst kommer du på briksen, gerne kun iført undertøj, så jeg bedre kan mærke og fornemme, hvad der er i spil i din krop. Ønsker du at beholde tøjet på, er det også i orden, men udbyttet for dig bliver størst ved at være let påklædt.

Jeg behandler ud fra dit ønske og behov, men ”scanner” også din krop med mine hænder, og efter aftale med dig, går med hvad jeg mærker og intuitivt fornemmer dens behov er – en kombination der giver dig den bedst personlige behandling. Du kommer ned i kroppen, mærker dig selv, og sammen skaber vi plads til at du kan være med det, der er.

Jeg har tavshedspligt i forhold til alt vi taler om under behandlingen.

Jeg havde en samtale med en klient inden hendes første behandling. Hun var meget nervøs fordi det var grænseoverskridende for hende at stå frem kun iført undertøj. Jeg forslog hende at tage badetøj på, hvilket gjorde forskellen for hende i at være letpåklædt – og nu er hun iført undertøj under behandling.

FAQ: Kropsterapi

Svar…
Svar…
Svar…
Svar…

Japansk Lifting

Japansk Lifting er ansigtsmassage der har mange gode effekter for krop og sind. Behandlingen er inspireret af gamle japanske teknikker og foregår med zoneterapi, akupressur og massage.

Undervejs får du også en lækker lermaske, fugtmaske og let massage af nakke, arme og fødder.

Behandlingen øger bl.a. blodcirkulationen, dræner lymfer, afspænder muskler, afhjælper hovedpine, stress, booster hudens elasticitet, giver glød og et naturligt ansigtsløft. Det er selvforkælelse som du fortjener!

GLADE FØDDER

Forkæl dine fødder og gør dem glade – de bærer dig gennem livet. En skøn behandling med 40 minutters intuitiv let fodmassage og zoneterapeutiske tryk som løsner spændinger, giver ro, afslapning og grounding.

FAQ: Japansk Lifting

Svar…
Svar…
Svar…
Svar…

Cupping

Cupping er en dybdegående massage med sugekopper. Behandlingen udrenser kroppens affaldsstoffer, frigør muskelspændinger og stagnationer i bindevævet. Cupping kan være med til at booste dit immunforsvar, hjælpe kroppen til restituering og give dig øget velvære, både fysisk og psykisk.